Topp 10 filmer / TV-serier om galopp | Galoppanalyse.no
Previous
CLOSE
Next

Topp 10 filmer / TV-serier om galopp

juli 18, 2021

Abstinensene etter skandinavisk galoppsport av ypperste merke melder seg fort etter en derbydag. Heldigvis er det mer å glede seg til, med Norsk Derby for tur. Hva passer vel bedre for å slukke tørsten etter mer galopp, enn å bruke resten av sommeren på å kose seg med det aller ypperste som er produsert av relatert film og tv-materiale?

Her er vår personlige topp 10 galoppfilmer og tv-serier om galopp!

Har vi glemt noe besynderlig? Sleng inn en kommentar..!

3 Comments

on Topp 10 filmer / TV-serier om galopp.
 1. -

  Har noen filmer som er greit å se.

  Ride Like a Girl er ganske bra. Tror noen ryttere/eiere/trenere kan lære fra den.

  Dreamer med Dakota Fanning synes jeg er bra. De nevner Godolphin også.

  Secretariat er en must see film

  Rock my Heart var sånn bittersweet. Tysk film og amatør rytter.

  The Cup er greit. Alt for seriøs og ikke riktig vibe men gir en fin innblikk.

 2. Olsen92
  -

  Men hvor kan alle disse perler findes henne? Jeg har svært ved at finde nogen af dem online.
  Især Horseplayers ser sjov ud!

 3. -

  De har ikke gjort det så enkelt for oss, men mange av de kan nok fortsatt lastes ned på lovlige strømmesider som f.eks itunes, google play, microsoft store o.l. The Busted Trifecta er en youtube-film, mens filmer som Buck, Seabiscuit, Secretariat, Being A.P, Dark Horse, 50 to 1, og Dreamer er filmer som er enklere å få tak i på vanlige filmtjenester. Flere av de har ligget på netflix tidligere, fant de ikke der nå. Angående Horseplayers så kan jeg virkelig anbefale den serien, men den er ikke så lett å finne nei. Hvis man f.eks søker på “watch horseplayers season 1” så kan det jo hende man har flaks.. 🙂

Leave a Reply

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

Please Wait...